vineri, 10 ianuarie 2014

Ardei Umpluti cu Ciuperci


Ardei Umpluti cu Ciuperci

Ingrediente:

Ardei
Ciuperci
Orez
Ceapa
Morcov
Ulei
Sare
Rosii
1 cub legume
Patrunjel



Preparare:

Se taie legumele, se calesc ceapa, morcovul, ardeiul, apoi se adauga ciupercile. Intre timp se spala orezul in 2-3 ape si se adauga peste legume, se lasa la foc mic pana orezul nu mai este asa tare, se adauga sare si patrunjel mai spre final.

Pregatim ardeii, le scoatem cotoarele ii spalam si ii umplem cu orezul cu legume, ii aseazam intr-o cratita, apoi peste ei se pune apa, rosiile, cubul de legume, cat sa ii acopere, se lasa la foc potrivit aproximativ 1 ora.


Mentiuni:

Se serveste cu smantana!
Pofta buna!
 Timp Preparare: 1 h 20 '
Complexitate: medie

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu