Ardei Umpluti cu Ciuperci
Ingrediente:
Ardei
Ciuperci
Orez
Ceapa
Morcov
Ulei
Sare
Rosii
1 cub legume
Patrunjel
Ciuperci
Orez
Ceapa
Morcov
Ulei
Sare
Rosii
1 cub legume
Patrunjel
Preparare:
Se taie legumele, se calesc ceapa, morcovul, ardeiul, apoi
se adauga ciupercile. Intre timp se spala orezul in 2-3 ape si se adauga
peste legume, se lasa la foc mic pana orezul nu mai este asa tare, se
adauga sare si patrunjel mai spre final.
Pregatim ardeii, le scoatem cotoarele ii spalam si ii umplem cu orezul cu legume, ii aseazam intr-o cratita, apoi peste ei se pune apa, rosiile, cubul de legume, cat sa ii acopere, se lasa la foc potrivit aproximativ 1 ora.
Pregatim ardeii, le scoatem cotoarele ii spalam si ii umplem cu orezul cu legume, ii aseazam intr-o cratita, apoi peste ei se pune apa, rosiile, cubul de legume, cat sa ii acopere, se lasa la foc potrivit aproximativ 1 ora.
Mentiuni:
Se serveste cu smantana!Pofta buna!
Timp Preparare: 1 h 20 '
Complexitate: medie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu