Ardei Umpluti cu Ton
Ingrediente:
2 bucati ardei grasi (marime medie)
3 felii de paine feliata sau paine mai uscata de cateva zile
2 cutii mici de ton 100 gr.
2-3 fileturi ansoa
2-3 lingurite de capere
1 catel mare de usturoi sau 1 lingurita praf de usturoi
patrunjel
1 rosie
o mana de masline negre sau verzi
oregan
ulei de masline
pesmet
sare
3 felii de paine feliata sau paine mai uscata de cateva zile
2 cutii mici de ton 100 gr.
2-3 fileturi ansoa
2-3 lingurite de capere
1 catel mare de usturoi sau 1 lingurita praf de usturoi
patrunjel
1 rosie
o mana de masline negre sau verzi
oregan
ulei de masline
pesmet
sare
Preparare:
Se inmoiae painea in lapte, se stoarce si se amesteca bine cu
tonul. Se taie maslinele rondele, rosiile cubulete, caperele,
patrunjelul si fileturile de ansoa se toaca marunt. Se toaca si
usturoiul. Se amesteca toate cu tonul si painea.
Se sareaza dupa gust. Ardeii se taie in doua se scot semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia, se stropesc cu ulei, se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie, pana se rumenesc.
Se sareaza dupa gust. Ardeii se taie in doua se scot semintele si filamentele. Se umplu cu compozitia, se stropesc cu ulei, se presara pesmet deasupra. Se pun ardeii umpluti in tava captusita cu hartie de cuptor. Se coc in cuptorul incalzit la o temperatura medie, pana se rumenesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu