vineri, 10 ianuarie 2014

Ardei Umpluti cu Orez si Somon

Ardei Umpluti cu Orez si Somon

        

Ingrediente:

8 ardei grasi
500 g somon
400 g broccoli
100 g boabe de porumb din conserva
100 g orez
1 ceapa
2 catei de usturoi
ulei de masline
smantana
patrunjel
sare
piper

Preparare:

Orezul se fierbe, se scurge si se pune intr-un castron. Broccoli se rupe in buchetele care se fierb timp de 10 minute.

Somonul se spala, se taie in cubulete, se stropeste cu ulei si se condimenteaza, dupa gust.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, care mai apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei timp de 5 minute, la foc mic. Se adauga orezul. broccoli, boabele de porumb, se amesteca si se prajesc timp de cateva minute, la foc potrivit, dupa care se opreste focul, se adauga bucatelele de somon si se amesteca usor.

Ardeii, curatati, se umplu cu amestecul de orez, legume si somon. Se stropesc cu putin ulei, se aseaza intr-o tava, se toarna o cana cu apa si se dau la cuptor, pana cand ardeii se inmoaie.
Timp Preparare: 40 '


                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu