vineri, 10 ianuarie 2014

Ardei umpluti la cuptor

Ardei umpluti la cuptor

Ingrediente:

- Pentru fiecare portie - o jumatate de ardei gras,
- un ou,
- cubulete de branza,
- cubulete de piept de pui (sau orice fel de carne),
- cubulete de carnaciori afumati ( sau bacon)

Preparare:

Se taie ardeii pe lung ( fara sa se scoata cotorul ) si se scot usor numai semintele.
Se dau la cuptor 2-3 minute cu un praf de sare ( nu trebuie sa se inmoaie foarte mult), apoi se pun in ei cubuletele de carne, branza, carnaciori, iar deasupra se pune un ou intreg si puitina branza rasa.
Se introduc la cuptor pana se coace oul si se gratineaza putin branza.Pofta buna
 Aceeasi reteta se poate face inlocuind ardeii cu vinete. Vinetele se taie pe lung, se cresteaza miezul , se pune putina sare si se da la cuptor sa se inmoaie puitin. Se scoate usor miezul ( insa nu de tot ) si se foloseste la umplut. Daca nu s-a inmuiat bine la cuptor, se poate praji putin. Restul la fel ca la ardei.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu