Ardei Umpluti Cu Legume
Ingrediente:
8 buc. ardei grasi,
2 buc. morcovi,
1 buc. radacina patrunjel,
1 buc. ceapa,
3-4 buc. rosii,
1 lingura zahar,
3 linguri ulei
2 buc. morcovi,
1 buc. radacina patrunjel,
1 buc. ceapa,
3-4 buc. rosii,
1 lingura zahar,
3 linguri ulei
Preparare:
Ardeii, carora li s-a scos in prealabil cotorul, se pun 1-2
minute in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita ca sa se
scurga. Dupa aceea, se pune umplutura, se asaza pe un rind in cratita se
toarna deasupra apa sau supa de carne, se adauga unt sau ulei si bulion
de rosii si se lasa sa fiarba inabusit cu capac, in cuptor sau pe
plita, timp de 30-40 minute.
Pentru prepararea umpluturii de legume se taie pai morcovul, patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar, sare, piper si se prajesc.
Timp Preparare: 1 h
Pentru prepararea umpluturii de legume se taie pai morcovul, patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar, sare, piper si se prajesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu