Ardei Umpluti cu Piept de Pui si Castraveti Acrii
Ingrediente:
4 ardei grasi mari diferit colorati sau 4 gogosari
5 linguri maioneza
3-4 castraveciori acri
200g piept de pui
1 mar
1 legatura de marar
1 rosie
sare
5 linguri maioneza
3-4 castraveciori acri
200g piept de pui
1 mar
1 legatura de marar
1 rosie
sare
Preparare:
Speli pieptul de pui si il fierbi in apa usor sarata. Intre
timp speli castravetii (si daca doresti ii poti curata de coaja), ii tai
in cubulete si ii lasi la scurs. Speli ardeii si le tai cite un capacel
curatindu-i astfel de seminte si cotoare. Ii tai in jumatati ca sa-i
poti aseza mai stabil pe platou.
Cind pieptul de pui a fiert al scurgi si il tai in cubulete. Speli verdeata si o toci fin. Dai pe razatoarea mica marul in prealabil curatat de coaja. Amesteci maioneza cu pieptul de pui, castravetii, marul, verdeata si sarea dupa gust. Umpli ardeii cu aceasta pasta si ii asezi pe un platou decorat cu rondele de rosie si frunze proaspete de patrunjel.
Timp Preparare: 40 '
Cind pieptul de pui a fiert al scurgi si il tai in cubulete. Speli verdeata si o toci fin. Dai pe razatoarea mica marul in prealabil curatat de coaja. Amesteci maioneza cu pieptul de pui, castravetii, marul, verdeata si sarea dupa gust. Umpli ardeii cu aceasta pasta si ii asezi pe un platou decorat cu rondele de rosie si frunze proaspete de patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu