Ardei Umpluti cu Pangacius si Orez
Ingrediente:
500-600 gr. pangacius
100-125 gr. orez
2-3 cepe (depinde de marime)
8 ardei
o leg. de marar
condiment pentru peste
ulei (dupa apreciere, nu prea mult)
100-125 gr. orez
2-3 cepe (depinde de marime)
8 ardei
o leg. de marar
condiment pentru peste
ulei (dupa apreciere, nu prea mult)
Preparare:
Am dat ceapa prin razatoare si am undit-o putin in ulei, am
adaugat orezul si am lasat sa sticleasca, dupa care am adaugat o ceasca
de apa. l-am lasat sa dea 2-3 clocote si am acoperit.
Pestele l-am taiat pe tocator cu cutitul, cuburele mici (dar se putea si mai mari). l-am adaugat peste orez, am condimentat si sarat dupa gust, am adaugat mararul tocat si am umplut ardeii. Langa cei 8 ardei eu am pus si un dovlecel de marime porivita (imi place dovlecelul).
Am facut un sos din ulei si apa si condimentat, 2-3 frunze de dafin si am pus peste ardei. Se dau la cuptor pana se fac si prind un pic de culoare.
pofta buna!
Pestele l-am taiat pe tocator cu cutitul, cuburele mici (dar se putea si mai mari). l-am adaugat peste orez, am condimentat si sarat dupa gust, am adaugat mararul tocat si am umplut ardeii. Langa cei 8 ardei eu am pus si un dovlecel de marime porivita (imi place dovlecelul).
Am facut un sos din ulei si apa si condimentat, 2-3 frunze de dafin si am pus peste ardei. Se dau la cuptor pana se fac si prind un pic de culoare.
pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu